Akkuş Ramazan Kocaoğlu Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan,bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: Okulumuzda kalorifer sistemi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Mehmet b. UÇAROĞLU

WEB - https://akkusortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKKUŞ KÖYÜ Harran/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim - öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - AKKUŞ KÖYÜ HARRAN/ŞANLIURFA

Adres - AKKUŞ KÖYÜ Harran/ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK : 27 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 25 KM